VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det känns inte fint.

Hej! 

Ni är många som skrivit och undrat varför bloggen inte uppdaterats på en månad nu. Ännu fler har undrat vad som hänt med min Instagram.

Svaret är enkelt.

Jag bloggar och Instagrammar inte just nu, på obestämd tid. Jag tycker inte det känns fint längre. Kul skulle det absolut vara, för jag gillar det verkligen. Men det känns inte fint nu, och det är en stark känsla som jag inte kan bortse från. Jag bloggar och har Instagram för att dela med mig av mitt liv och saker som rör mig. Det gör och har jag alltid gjort på ett generöst sätt. Men, på det sätt som det lite för ofta senaste året / två åren har bemöts…finner jag inga vettiga meningar till.

Så! Jag har alltså bestämt mig för att inte blogga i nuläget eller ha kvar min Instagram, vilket jag nästan lite fräckt nog antog att dem flesta redan hade förstått, eftersom jag inte uppdaterat. Ja, även solen har sina fläckar ☺️ Jag ANTOG något själv. Men det kan jag väl få? Efter alla antaganden människor har om mig. Jag har funderat på detta länge, sedan i våras faktiskt och det har även med plattformen att göra. Det är så lätt att lova tungt, men som oftast så visar det sig att man istället håller tunt. Då bidrar det också till att man tappar inspirationen och lusten även på grund av sådana omständigheter förstår ni. Har haft hopp och en önskan om att inspirationen ska komma tillbaka, att jag ska få tillbaka lusten, eller rättare sagt att den skulle stärkas igen. Men det har inte hänt, och jag vet inte om den kommer göra det heller. Har man varken lusten, inspirationen eller ens riktigt tiden. Så finner man heller inte orken, och då är det ju verkligen inte värt det. Så, jag KÄNNER helt enkelt inte för att dela med mig av mitt liv längre. Det har tagit stopp just nu. Och så är det bara med den saken. Rätt odramatiskt och okomplicerat 😊

Bara fakta.

Vill dock passa på i detta, en månad senare inlägget förtydliga – Att jag vill tacka er alla fantastiskt snälla och omtänksamma läsare, för att ni följt mig så här långt iallafall💐  Era snälla ord, uppmuntran och all vänlighet som merparten av er givit mig längs vägen bär jag med mig i hjärtat och minnet. Tack, för att ni läst och så många av er ändå varit så fina i kommentarerna och på olika vis också delat med er till mig, det är något jag verkligen uppskattar.

Så, tack för nu 🙏🏼 Önskar att ni alla ska må fint och att livet behandlar er väl. Kanske ses vi här eller någon annanstans framöver. Eller kanske tar jag upp min Instagram bara igen…eller inte ens det.

I nuläget vet jag inte om Socialamedier alls är värt att lägga tid på igen, och då vilar jag i den känslan och det beslutet just nu.

Jag släpper min Jullåt ” Ett julkort ifrån dig ” den 15e November och fortsätter att jobba med musiken i lugn takt och i kreativ miljö helt utan direkta mål och måsten. Det finns mycket jag vill göra och som jag brinner för ❤️ Men jag vill det inte längre till vilket pris som helst,  jag vill känna mig fri i mina beslut och inte vara eller bli ihop föst med en stor flock som alla bräker på i samma ton… Jag vill att min ton ska höras och vara egen, även om det inte är den renaste eller vackraste tonen som alla föredrar och älskar. Jag vill fortfarande vara duktig, snäll, hjälpsam, omtyckt och uppskattad precis som dem flesta av oss människor vill.

Men jag har insett att det kommer till en gräns för vad som är okej, för att enligt mig få en sann glädje i att fortsätta bräka på, hahaha förlåt. Men jag tycker det är roligt med knasiga metaforer 🙈🙊

Är övertygad om att du som läser förstår vad jag menar. Jag väljer nu helt enkelt mina vägar som jag vill gå och utforska livet på. Jag vill inte gå i nån klunga eller tillhöra flocken längre och absolut inte gå i något jäkla led på rad med alla andra, och det är mitt egna mycket medvetna och personliga val som jag själv valt. För fy så less jag är på det andra flockdjurs beteendet! Så, jag går nu mina vägar och ser framemot nya spännande möten och upplevelser på dom vägarna istället. Må dom i kvantitet bli färre, men dess starkare och fyllda av mer kvalité  ❤️

Kärlek och respekt

Anna. 

1EC0F514-B90F-4222-B0BF-BF98ADD6EC39

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna