VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Om mig – Anna Book Toledano

 

Anna heter jag, 48 år gammal och lever tillsammans med min älskade man, Roberto och barnen Felicia, Antonio och Vanessa 💕 I 34 år har jag jobbat som artist och blivit känd som Anna Book med hela Svenska folket.

Jag har åkt runt hela Sverige och uppträtt, deltagit i Melodifestivalen 3 gånger (eller ja… 3,5 om vi ska va petiga haha) jobbat med musikal, barnteater, dubbat serier och tecknade filmer, gjort krogshow, arbetat som programledare med Let’s dance plus samt Lilla melodifestivalen, något som jag tyckte va väldigt roligt och skulle vilja jobba mer med. Ni kanske har sett mig på tv då jag har varit med i typ alla underhållningsprogram som finns haha! Mina personliga favoriter som jag deltagit i är Let’s dance, Let’s dance 10 år (allstar säsong), Körslaget och Biggest Loser VIP… Som jag vann! Jag är även känd för att jag visar mycket känslor, vilket stämmer.

Jag är en känslomänniska och det är jag väldigt glad för faktiskt. Jag ser det som något positivt. Min förhoppning är att ni ska få lära känna mig. Det kanske många tror att dom redan gör, men jag har så många fler sidor och egenskaper som jag vill dela med er! Hoppas ni kommer tycka det är roligt att följa med i min fartfyllda vardag tillsammans med familjen, det kommer hända mycket roligt! Med kärlek, Anna

För att få de senaste uppdateringarna